Nyt vasta huomasin joitain kommentteja joita oli tupsahdellut. Nuo reggae ombret toimii yhtä hyvin kuin loftit, vaikkakin meillä ei niitä ole kokeiltu kuin pari kertaa. Täytyy tunnustaa, että meillä kestovaippailu on nyt telakalla erinnäisistä syistä, joten mm juuri nuo pöksyt olis kaupan. Samoin paljon muuta.. Seurailkaa kv-infon myyntipalstaa *wink wink* Ja siitä ruskeasta vuotosuojallisesta taskusta joku kysyi (anteeksi, en muista nimiä..). Siihen piirsin vain isomman sisäkankaan ja siitä nostin kaksi kujaa kuminauhoille, auttaiskohan tämä ketju asian selventämiseksi? Mitäs vielä oli. Niin ne fuzzin kaavat paperilla, onhan ne tuolla jossain kansiossa. Voin toki piirtää ja postitella ne postimaksua vastaan =)

Asiaan eli tuohon kaalimatoon. Tai kuten mies sanoo: viherpiipertäjä pienestä pitäen. Artulla kävi Ruskovillan 60cm villahaalari naftiksi enkä raaskinut uutta vastaavaa ostaa. Niinpä tilasin MM:lta merinoa ja surrur, syntyi villahaalari, tumput, töppöset ja kypärämyssy. 

Kaavana SK 1/08 joustofroteepotkari, josta napsasin vaan jalkaterän verran pois. Niistä tuli nuo töppöset. Kangaskaupasta eí vaan löytynyt saman väristä vetskaria joten jouduin tyytymään valkoiseen. Tein 80cm kaavan mukaan, tuli tarpeeksi leveä meidän pallerolle. Pituutta toki piisaa, mutta tuotahan voi käyttää kesällä pohjoisen kylmissä ilmoissa ja varmasti mahtuu vielä syksylläkin.

Tulihan se lumi tänne eteläänkin ja pikku pakkaset. Isot pojat onkin viihtyneet luistelemassa kaiket illat. Rupesi vaan meidän muovikassit katoamaan niille reissuille niin tein sitten samalla pojille luikkarikassit. Sen verran reilut, että mahtuu luistimet suojineen ja kypärä hyvin kyytiin. Kankaat on Artulle tehdyistä jääneitä jämäkankaita, ulkopuolella kuviollista ja sisäpuolella ihan yksiväristä puuvillaa. Siis kaksinkertaiset ettei terät heti puhko reikiä. On se kumma ettei tuollaisille 10-11v kolleille kelvannut disneyn cars kuosinen kangas kassiksi =D oli kuulemma liian noloo...