Kerrankin oon saanut jotain aikaiseksi! Makkarin kaapin siivosin aamupäivällä ja siirsin pikku-ukon vaatteet sinne. Piti tyhjentää hoitopöytä kun myyn sen työkaverille, joka odottaa haikaran kyläilyä lokakuussa.

Samalla tuli kaivettua kampetta huuto.nettiin laitettavaksi. Näkisitte vaan paljonko sitä tavaraa sinne pitäis saada *pyörittelee silmiään* ei vaan saa aikaiseksi. Muutama mekko, puolipitkä huntu ja kaunis korsetti yms löytyi kaapin perukoilta.
Siinä sivussa järjestin kangasröykkiöni ja totesin, että paljon on tehtävää. Enkä myönnä hakeneeni tänään "muutaman" palan lisää ;-) Tytölle meinasin tehdä kesämekon tästä:

673725.jpg

Kaavoja mulla ei ole, ajattelin kertislakanalle piirrellä ja sovittaa neidille. Mistähän tuota löytäisi hyviä lastenvaatekaavoja? En jaksais istua kirjastossa pläräämässä vuosien takaisia käsityölehtiä. Systerikin toi muutamia kankaita, haluaa housut ja laukun.

Meiän pojan viikarit keksi tehdä tulivuoren, siis sellainen tsi valmispakkaus jonka olivat saaneet joskus lahjaksi. Sivusilmällä seurasin touhua, jossa ensin piti valaa vuori muottiin. Vasta myöhemmin tajusin, että pojat käytti sekoitusastiana mun tupperwaren kippoa. Eikä niillä tullut mieleen, että se sementti jämähtää siihen kiinni. Argh! Äiti oli iloinen. "Sankari" sitten maalasi vuoren tänään, tuloksena vesivärien kirjossa uiva keittiön pöytä. Kuinkahan huomenna käy kun tulivuori pääsee toimintaan???

Juhannusta vietetään tänä vuonna -ei niin perinteisesti- appivanhemmilla. Aiempina vuosina ollaan juhannusruuhkissa matkattu keski-suomeen mökille. Nyt ei vaan yksinkertaisesti mahduta autoon kun perhe on kasvanut yhdellä mussukalla sitten viime kesän. Noh, eiköhän siitäkin tule ihan kivaa. Saunotaan ja syödään. Voi hillomunkki,enhän mä syökään =( saankos edes siiderin ottaa, ihan joku extrasuperultralight sidukka vaan.

Miehellä alkaa kesäloma vasta heinäkuun puolivälissä ja tänään mietittiin mitä sitten tehdään. Tai siis tiedetään, että lähdetään pohjoiseen samaisten appivanhempien mökille. Näillä näkymin mies menee isojen poikien kanssa autolla kun loma alkaa ja minä kahden pienemmän kanssa lentäen perässä. Loistava yhdistelmä pistää koneeseen äiti joka pelkää lentämistä ja kaksi lasta jotka ei ole koskaan olleet lentokoneessa, niistäkin toinen silloin puolivuotias. Hah hah, ei muuten naurata.