Viikko olisi vielä niin alkais isukillakin loma. Se tietää sitä, että mami pyykkää ja pakkaa tämän viikon. Toivottavasti ilmat on sellaiset et pyykit kuivuu. Nyt ainakin on niin lämmintä ja kosteaa ettei harsotkaan tunnu kuivuvan.

Mies ja isot pojat lähtee näillä näkymin ensi sunnuntaina/maanantaina ajelamaan kohti pohjoista. Tuo päivä riippuu isin olotilasta kun lauantaina on kaverin polttarit... Kyytiin pitäis mahtua siis heidän kamppeet ja pikku-ukon matkasänky, ainakin. Rattaita en meinaa ottaa, kauppamatkat selviää liinaillen. Mä meen sitten viikkoa myöhemmin lentäen perässä pinsessan ja pikku-ukon kanssa. Täytyis tutkailla finnairin sivuilta paljonko saa matkakamat painaa. Neuletyön taidan laittaa suosiolla miehen kyytiin, tekevät muuten security checkin kentällä "mitäs aseita rouvalla täällä on?!" Hahtuvat siis aattelin ottaa mukaan josko pöksyt sais aikaiseksi. Kävin kurkkimassa Kianan upeita villapöksyjä ja sieltä se inspis tarttui. Luonnonvalkoista ja ruskeaa olis pussillinen odottamassa.

Ketvottaa ihan mahottomasti jättää kestot kotiin, mutta siellä ei ole pesukonetta eikä tilaa pestä käsin/kuivattaa vaippoja. Täytyy vaan toivoa, että pikku-ukon iho kestää 1 ½ viikon kertisreissun. Täytynee ilmakylpyillä paljon.

Äitini on nyt paremmassa kunnossa (onneksi). Selkä yhä kipeä, mutta pystyy liikkumaan. Pääsee hermoratatutkimuksiin piakkoin. Täytyy toivoa, että kunnallinen terveydenhuolto vielä paranis. Näitä juttuja kuulee sen verran paljon.

Pikaiset 6kk neuvolakuulumiset:pienellä miehen alulla painoa 9090g ja pituutta 69,5cm. Kaikki ok. Seuraavaksi lääkärineuvola 8 kk ikäisenä. Hampaita on tullut alas kaksi ja sen on kyllä koko perhe saannut tuntea nahoissaan jos pikku-ukon lähelle erehtyy + korvat ja vanhempien käsilihakset ovat myötätunteneet sen ikenien jomotuksen aiheuttaman kiukun.