Tämä projekti on ollut työn alla varmaan kuukauden. Hissuksiin leikkelin kankaat ja vielä hissuksimpaan olen ommellut. Mutta nyt on kasassa pikku vaippoja =) ei tietenkään riittävästi *viheltää* pakkohan on vielä tehdä lisää taskuja ja pari aio:a jos vaikka mieskin suostuisi vaippaa vaihtamaan. Ehkäpä on kokeiltava uuden fuzzin kaavaa kun äiskä niin kiltisti auttoi sen piirtämisessä. Tässä nyt kuitenkin tämän kuun saldoa:

1510404.jpg

Ylärivissä s-koon mummuja ja alarivissä omalla s-koon kaavalla, kaikki sisätäyttövaippoja. Tuo oma kaava on suht samaa luokkaa kuin nb-mummut ja niitä ajattelin tehdä vielä pari kiinteillä imuilla. Kaikissa noissa käytetty bambua, trikoota, velouria, jousto- ja talvifroteeta sekä microfleecea.

Lisäksi päätin kokeilla Cuddle preemietä, vaikka en ole tästä (liian leveä) tai tästä (en edes tiedä miksi) tykännyt. No, näistä tuli ihanat!

1510400.jpg

Ulkopuolella velouria ja talvifroteeta, sisäpuolella bambujoustofrotee, sherpa ja bambufleece, välissä tukikankaana ohut trikoo. Kiinteäksi imuksi ompelin tukikankaaseen 3krs mikrokuitufoteeta ja lisäimua tarvittaessa bambu / sherpa / vaippaflenelli-läpät (jämäpaloista). Kumpperit on ommeltu ulko- ja tukikankaan väliin.

1510401.jpg

Täältä löytyy saalis Lapsi08-messuilta.