Melkein ihan hävettää kun ei saa aikaiseksi blogin päivityksiä. Huomasin, että koko blogi on ihan sekasotkun vallassa. Hyi kamala =/

Lisäilin tuonne kaavoihin M-kokoisen "eemukan". Tarkoitus olisi ommella niitä kasa Artulle, joka edelleen jatkaa hurjaa kasvuaan. Onneksi L-kokoa on tallessa Pikku-Ukon jäljiltä. Sekin murunen on tässä oppinut ainakin päiväkuivaksi, olisi varmaan yökuivakin jos äiti sais itsensä ylös aamuisin samaan aikaan... siis Pikku-Ukko pissaa yöpisut vasta herättyään ja ehtisi hyvin potalle, mutta mutta. Äiti on vähän väsynyt aamuisin =)

Käsityörintamalla on siis lama. Tekisin kyllä jos ehtisin. Kävin jo Sarin blogissa ihmettelemässä miten hän seitsemän lapsen äitinä ehtii =O mulla on vaan viisi ja aika loppuu tyystin. Ja rauha.

Vielä kun Arttu nukkui ja söi vaan niin sain tämän merinovillaisen unipussin puikotettua loppuun. Lankana Palino. Napit ja nauha pitäisi vielä jostain hommata. Taitaa vaan käydä niin, että pussi jää pieneksi ennenkuin ehtii käyttäjälleen.

2109426.jpg

Tampereen käsityömessuilla tuli poikettua ja mukaan tarttui Luccaa ja reggae ombrea Titityyltä sekä mitähän-tuo-vihreä-lanka-nyt-olikaan-jostain. Lucca ja reggae ovat puikoilla jo aluillaan. Samoin muuten aloitin hahtuvasta itelle hatun, tää varmaan on niitä ufo-juttuja?! Siis tuo vihreä karvahattu lähti vaivihkaa esikoisen käyttöön ja mä tarttisin uuden.

2109428.jpg