Ysv-foorumilta löytyneen tsi-neliöliina-ketjun innoittamana kokeilin oman neliön tekoa. Olkaatte armollisia, koskaan en ole neliöliinaa livenä nähnyt ja versio 1.0:sta sen huomaa. Kankaat on ihan ok (äiteen kaapin kätköistä), mutta mitat ja ompelukoneen kiukuttelu saivat tästä aikaan hirviön. Tässä teille sokkihoitoa =D

1601013.jpg

Yläpuolella toinen puoli neliöstä ja alapuolella toinen, kääntömalli siis. Vöissä polarfleecea pehmusteena olkapäiden ja lantion kohdalla.

1601014.jpg

James nappasi mulle kuvan kun oltiin Pikku-ukon kanssa lähdössä koelenkille liinan kanssa. Ei sit äiti vissiin ihan osannut neuvoa miten ottaa kuva selkämatkustajasta =) Kantokokemus kuitenkin oli monta kertaa mukavampi kuin esim. patapumilla (kantoreppu). Tämän liinan saa kivasti sidottua massun päälle niin, ettei paina Villiksen asuntoa. 

1601015.jpg

Versio 2.0

Parempi ja kauniimpi versio ostokankaista. Tumman ruskea kangas pellavasekoitetta, vöissä kolmin kertaisena ja paneelissa (selkää vasten) kaksin kertaisena. Vöissä pehmusteena levyvanua. Pallokuosinen kangas paksua puuvilla, ilmeisesti jotain huonekulukangasta?
Tämä on ihana, hyvä kantaa ja kaikkea.

1631755.jpg