On siinä vaipalla nimeä kerrakseen. Varsinainen nimihirviö. En kyllä yhtään ihmettele, että silloin kestovaippoja lapselleen miettiessään oli pihalla kuin lumiukko näissä asioissa.

Nykyään, himpun paatuneempana kestoilijan äitinä, menee jo melko hyvin suomi-kestovaippa-sanasto =D Ja jälleen kerran iski ompelusvimma ja napsutteluvimma yhtäaikaa. Vaarallista sanon minä! Naps vaan tuli tilattua CuddleBuns-kaavat ja eilen syntyi tämmöinen:

1233607.jpg

Ulkopuolella talvifrotee, välissä ohut trikoo ja sisäpuolella bambujoustofrotee. Nepein kiinnitettävässä tiimaimussa 3 krs bambufleecea ja 1 krs coolmaxia, ihoa vasten. Toisessa imussa 3 krs hamppufleecea. Tämä standardcut malli on vaan mun makuun aivan sika leveä, mutta menköön päikkärivaippana. Bicinicut on vielä hiukan hakusessa. Kunhan nyt ensin tajuais mitähän se ohjekirja yrittää mulle kertoa kaavan muokkauksesta.

1233608.jpg

Tämmösen cuddle nb:n väkersin edellisenä päivänä:

1233620.jpg

Aika soma, mutta nepit sais olla 1-1,5 cm ylempänä. Menevät jotenkin hirmu matalalla. Jämäkankaita hyödynsin tässä kokeilussa: ulkokangas velouria, välissä ohutta collegea ja sisäkankaana bambujoustofrotee. Kiinteänä imuna 3 krs pehmeää vaippaflanellia. Imut varmaan riittäisivät tuollaisenaan vastasyntyneelle, kuitenkin oli se imuläppäkin tehtävä (ihan pakko, juu) ja siinä 2 krs vaippaflanellia ja ihoa vasten bambujoustofrotee. Tuo vaippaflanelli on sitä virolaista, jota joskus Myllymuksuilta sai. Voi, kun sitä vielä tulisi sinne myyntiin ;-)

Näistä kahdesta vaipasta siis todettakoon, että cuddletreenit jatkuvat tässä talossa =D