Kulunut viikko on ollu jotenkin superrasittava. Hommat kasaantuu, päätä särkee jne. Olisko jotain syysväsymystä vai vaaniiko 3-kympin kriisi? Pinsessan ensimmäinen muskarikäynti oli jotain kamalaa, avauduinkin siitä ysvillä, mutta lyhyesti kerrottuna lapset paukutti soittimia miten lystäsi ja täti soitti cd-levyä selän takana 16.gif...
Laitoin "perästä kuuluu" sähköpostia järjestäjille (ja minä kun olen se joka ei koskaan valita!) ja sain pian oikein postiivisen vastauksen pahoitteluineen. Oli kuulemma sinä päivänä kaikki mennyt päin.... pianoa ei toimitettukaan yms. Mutta opetussuunnitelman saan ensi kerralla nähdä jos haluan, vierailevia tähtiä on tulossa käymään ja meininki eri maata ensi kerralla. Ja ensi kerran lupasi tutustumiskäynniksi eli jos meitä ei miellytä se on 3.gif

No, olen mä jotain saanut aikaiseksikin. Läjä imuja syntyi bambuhampusta, flanellista, bambufroteesta (sitä Jyskin) ja trikookuoseista. Alarivissä siis kuosilliset bambuhamppua ja jokaisessa kiinnitettävä lisäimuläppä (flanellia, bambua tai hamppua). Viisi oikenpuoleista meni systerille. Flanellitaitot 6 kpl vas. yläkulmassa: lime-pupu flanellia kerros ja vaippaflanellia kerros. Muut ylärivissä on bambufroteeta vanhasta flanellipussilakanasta leikatuilla kuoseilla. Reunoilla valkoiset ovat pikkumini-imuja ystävän tulevalle vauvalle, bambufroteen jämistä. On muuten huippupehmeää kuivausrummussa käyneenä.

882070.jpg

Tässä elefantin kokoinen pyykkipussi kirpparilta ostetusta pulista. Oli niin paksua ettei siitä vaippoja olis voinut kuvitellakaan. Kuvassa sisällä on neljä tuhtia sisävaippaa ja lisää olisi mahtunut.

882073.jpg

Bellapuun turvevaippaan tuunasin nepit 3.gif
selityksenä tumpelo suku.. siis hoksasin tossa kun oli vanhempainilta, ettei kukaan (isi tahi mummo) varmasti osaa näpsyllä tuota kiinni laittaa? 

882074.jpg

Ja tässä kaveri, joka iltaisin mua kutsuu sohvan nurkassa.
Toisinaan se kutsu menee kuuroille korville.

882071.jpg