No niin, kuvat on koneella ja Pikku-ukko nukkuu päikkäreitä (toistaiseksi). Katotaan mitä mami ehtii kirjoittamaan ennenkuin kutsu käy.

Neulottua on valmistunut pikku loftit ja neljä tiimaimua pikkuiruiseen tirsokkaan taskuvaippaan. Nämä pienelle prinsessa H:lle.

1289330.jpg 

Pikku-ukolle yövillikset

1289332.jpg

Ja standardcutista bicinicut. Tämä tehty flanellista ja sherpasta, toisessa imussa kerros mikrokuitufroteeta. Ja ilmeisesti toi mikrokuitufrotee ryhtyi sotajalalle saumurin kanssa ja nyt on saumuri huollossa. Murr! Extrana kokojen vertauskuva.

1289342.jpg

1289339.jpg

Rätei ja lumpui syntyi vanhoista bodyista ja harsoista. En kehdannut pinttyneen likaisia bodyja heittää UFF:lle tms niin surautin niistä pesu-räkä-monitoimilappuja. Ovat muuten olleet tehokkaassa käytössä. Harsoista syntyi tiskirättejä. Meidän miesporukka ei jostain syystä osaa huuhdella tiskirättiä käytön jälkeen ja aina uusi rätti alkoi haisemaan päivässä. Nämäpä voi huoletta pestä vaippojen seassa ja taas ovat valmiina käyttöön.

1289347.jpg

Ja lopuksi huomisen ystävänpäivän kunniaksi

Photobucket

Tälläisen huivin tekaisin Tiinalle. Monesti olen halunnut tehdä kettinkihuivin ja nyt päätin, että Tiinalle sen teen =) Hänellä onkin kuulemma huiviin natsaava laukku jostain toisesta vaihdosta.

1289335.jpg

Ja tässä ihanuus jonka sain Tiinalta. Mukana oli myös pikku kassi samoista langoista,
mutta enpä sitä tähän hätään löytänyt Pinsessan kätköistä.

1289334.jpg