Mulla oli ihan vankka aikomus olla ompelematta lisää vaippoja tai yleensäkään mitään ennenkuin ollaan siellä 4d:ssä käyty. Ja pöh, ei vaan pysty olemaan ilman ompelua, etenkään vaippaompelua. Saiskohan tähän vaivaan apua jostain?

S-kokoa on melkolailla riittämiin, nb:a en oo juuri uskatanutkaan tehdä kun Pikku-ukko oli syntyessään jo 4kg. Kaivelin hyllystä jämiä ja surautin muutaman m-kokoisen sivutarrallisen vaippulin Villikselle. Ulkokuosina peruspuuvillaa, sitä sellaista lakanakankaan tyyppistä, sisällä ihoa vasten flanellia ja imuina flanelliin kiinni ommeltuna tiimana 1 krs mikrokuitufroteeta sekä ulos vedettävä tuplapitkä läppä kaksinkertaista pyyhefroteeta. Aika muhevat, mutta pehmeät. Uskoisin yövaippana pelittävän, imujakin voi taskuun lisätä sitten tarpeen mukaan.

1650074.jpg

1650079.jpg

Hyllyssä on myös iäisyyden seissyt turvefroteeta jota joskus tilasin Bellapuulta. Nyt siitä tuli imuja Pikku-ukon ja Villiksen käyttöön =) 6 kpl yksinkertaisia taittoimuja, koko about 31x38cm ja 4 kpl tiimaimuja. Muutaman pesun jälkeen ovat ihania ja imevät kuin sieni. Turvefroteen leikkaaminen ja ompelu eivät sitten olekaan niin ihania juttuja =/ karvaa ja pölyä pöytä, saumuri ja omat vaatteet täynnä. Ätshiu vaan!

1650080.jpg