"James" on ollut yökylässä mummilla, taitaa jäädä toiseksikin. Saman ikäinen serkku-tyttö siellä kaverina. Ihmeesti rauhoittaa menoa kotona kun yksi hurja puuttuu. Aika tasapuolisesti ovatkin olleet yökylillä. Ja mikäs siinä jos mummit mielellään jonkun ottavat. Toisinaan ollaan "tyhmä äiti / isi" eikä päästetä muksuja yöksi. Tuntuu isommilla jäävän putki päälle eikä kotiin huvittais yhtään tulla.

Meidän onneksi molemmat isovanhemmat asuvat lähellä ja muutenkin kyläillään viikottain. Ja samoin meidän molempien sisarukset. Mun siskolla on myös neljä lasta ja hänen kanssaan soitellaan ja mesetetään päivittäin. Ja jos joku on lomalla tms, tulee jo orpo olo kun yksi rengas puuttuu.. Oonko sitten läheisriippuvainen?

Tänään ollaan laiskoteltu isolla L:llä. Käytiin kyläkaupassa ja leikkipuistossa, mutta sieltäkin tuli äkkilähtö kun ampiaisia pörräsi joka puolella. Siinä ötökkä jota kammoan yli kaiken!

Pikku-ukko oppi pari viikkoa sitten kääntymään massulleen ja tekee sitä nyt 24/7. Puuh... Oppisi nyt vielä kääntymään takaisinkin. Tänään sitten hyytyi eikä jaksanut ketään huutaa apuun:

657243.jpg