Pääsin kuin pääsinkin Helsinkiin kädentaito 2007 messuille. Kierrettiin muksujen kanssa ensin Elman eläimet; tiput, possut, hevoset, lehmät jne. Hirveä hinku tuli taas tallille. Joskus teininä olen suurin piirtein asunut tallilla, mutta sitten se vaan jäi. Jahka se lottovoitto natsaa niin lähden taas ratsastustunneille, niih.

Äidin onneksi muu perhe keksi lähteä syömään kun päästiin kädentaitojen pariin. Ja siellähän oli vaikka mitä. Käsityökirjoja, lankoja, kankaita, koruja, keramiikkaa, kynttilöitä... mulla vaan silmät pyöri päässä 13.gif  Saaliiksi tarttui vihreää hahtuvaa ja sainpa uudet villisohjeetkin, addin bambupuikot kokoa 5, freedom spiritiä läjä (ainakin säärystimiin), vattuhunajaa ja kolme kerää elfiniä. Elfinit tuli kylkiäisenä kun ostin itselleni Moda-lehden joululahjaksi. Mies tinkasi kolmannen kerän, tarjoukseen kuului vain kaksi. Haluaa niistä kuulemma kalsarit  2.gif

1087076.jpg

Löysinpä vielä jotain Jyv'07 pakettiinkin. Ja törmäsin Mymmelin äitiin 7.gif 

Varsinainen menoviikonloppu takana. Perjantaina pikkujoulut töissä, lauantaina antoisa kestovaippayhdistyksen koulutus ja sunnuntaina messut. Pikkasen on puhti loppu 1.gif mutta uusi viikko ja uudet kujeet. Perjantaina päättyy edellisen postauksen "tontut pinoon" arvonta. Vielä on siis aikaa ilmoittautua.