ainakin oli kun juuri pääsin Kianalle kertomasta, ettei käsityöt ole juurikaan kiinnostaneet joululahjatehtailun jälkeen. Mistä tulikin mieleen, että täytyypi surffata oma blogi läpi ja pohtia mitkä salaisuudet on jääneet postaamatta paljatumisen pelossa. Mutta siis, puhti tuntui todellakin olevan hukassa hetken. Ja palasi taas =)

Jo ennen joulua valmistuivat nämä pitkään puolivalmiina lojuneet lyhyt lahkeiset villahousut hahtuvasta Pikku-ukolle. Rohkenin neulahuovutustakin kokeilla oikein kunnolla ja ainakin meidän pojat (10 ja 8v) ovat ihan myytyjä. Mieskin jopa kehui =D

1167692.jpg

Ennen joulua syntyivät myös anoppila-työnä Pinsessalle tossut. Aikaa ei kauaa mennyt virkatessa paksulla langalla (isoveli colori), reunuspörröt tango fania. Koukku oli muistaakseni nelosen. Omasta päästä kehittelin ohjetta työn edetessä, joten sen ovat näköisetkin.

1167700.jpg

Ja pisteenä iin päälle kun nyt se puhti taas jostain löytyi, surautin tänään valmiiksi Pikku-ukon taskuvaipat jotka ovat kuminauhoja ja neppejä vailla pölyttyneet viikko tolkulla (ihan hävettää). Materiaaleina jenkkilästä tilattu pul ja tavallinen brpul sekä microfleece. Nyt ne on valmiina ja disneyn cars-vaippa pääsi heti koeajolle.

1167712.jpg

1167705.jpg