Joululahjoja suunnittelen ja tein pari testihuovutusta. Neuloin kolme kappaletta eri hahtuvasta ja eri puikoilla. Mittailin ennenja jälkeen pesun. Tässä tuloksia:

Ennen pesua

911819.jpg

Pesun jälkeen

911821.jpg

 

Ylinnä, samasta hahtuvasta kuin villikset, tehty kappale. Ilmeisesti jotain virolaista hahtuvaa. Katkeaa jo hengityksen voimasta *heh heh*. Tein 2-säikeisenä. Mittoina leveys 25s / 13cm ja korkeus 14krs / 6cm. Pesun jälkeen leveys 10cm ja korkeus 3cm. Ja puikot siis nro 4. Tämä ryökäle vielä huovuttui koneessa putkeksi, piti avata uudelleen. Niin ja tästä meinasin tehdä Pikku-ukolle hatun...

Keskellä myllymuksuilta tullutta hahtuvaa, 2-säikeistä. Mitat ennen pesua leveys 20s / 14cm ja korkeus 14krs / 7cm. Pesun jälkeen leveys 12cm ja korkeus 5,5cm. Puikot nro 6.

Alla myös myllymuksuilta tullutta 2 säikeistä. Mitat ennen pesua 20s / 16cm ja korkeus 14krs / 9cm. Pesun jälkeen leveys 13cm ja korkeus 7cm. Puikot nro 8.

Nyt pitäisi sitten pähkäillä noista kahdesta alimmaisesta kummalla puikkokoolla tekisin niitä kännypusseja ja kummalla kasseja (ei mitään matkalaukkuja vaan jotain 20x25cm kokoisia). Saa vinkata jos on kokemusta kumpi parempi? Kasin puikoilla syntyy nopeammin valmista jälkeä, mutta mietin tuleeko liian "ohut" kassiksi tahi pussukaksi. Ainakin 40 asteen pesun jälkeen näkyy silmukat tosi hyvin vaikka harjasin..

Pikku-ukko kutsuu.. Palaillaan aiheeseen.