Käväistiin päivän reissu vanhempieni mökillä. Päivä vietettiin kuka miten tahtoi. Paitsi mies joutui nurmikonleikkuuseen kun ei kehdannut kieltäytyä. Minä sain virkattua muutaman sentin lisää pinsessan ponchoon. Ehkäpä se vielä joskus valmistuu??? Lapset touhusi omiaan leikkimökissä, fillaroivat vanhalla pyörän rämällä pitkin pihaa ja laskivat leikkitraktorilla mäkeä.

Äitini koira otti kaikken rennommin, mikäs tuossa on köllöttäessä =D

835512.jpg

Isäni ja mieheni kävivät metsässä katsastamassa sienitilanteen ja tässä saalis. Mukana tuli myös "sarjassamme maailman inhottavimpia ötököitä" eli hirvikärpäsiä, YÖK!

835513.jpg

Parina iltana olen tehnyt jotain itsellenikin, nimittäin kestositeitä. Tilkkukasaa sain pienemmäksi muttei se vieläkään ole pieni.

835510.jpg

Ylimpänä phs:t. Kuvasin ne väärinpäin eli ihoa vasten tulee tylsääkin tylsempi valkoinen coolmax. Tilkut niihin löytyi vanhasta lasten kankaasta. Välissä keskellä ohutta bambufleecea ja softista imun kohdalla. Jotenkin en vaan luota jos ei ole minkäänlaista kosteussuojaa. Kaava on vanha kökkö. Siis en vaan mitenkään saa noita siivekkeiden kaaria nätisti. Mutten jaksanut ruveta kaavaa muokaamaankaan. Joo-o, oliskin ollu tooosi iso homma :/
Vasemmalla päiväsiteet, yhteensä 8 kpl. Yksi trikoo-pintainen ja muut flanellipintaisia. Imuina kaksi kerrosta vaippaflanellia ja softis kosteussuojana koko siteen alalta. Alla yksivärinen flanelli.
Ja oikeassa reunassa 4 kpl yösiteitä. Kuosikin sen jo kertonee. Päällä uninalle-trikoo, imuina 2 krs harsoa ja krs vaippaflanellia. Alla valkoinen pulbr. En laittanut alle mitään muuta kangasta ettei tulisi liian tönkköpaksuja.
Helppoa ja nopeaa, täytyy tehdä lisää joku hetki. Mies vaan naureskeli vieressä, et teetsä oikeesti jotain pikkuhousunsuojia :-)

Kianan haasteen otan vastaan ja langatkin on jo valmiina. Aloittelen tilkkuprojektin kunhan lapset menevät yöunille. Sitten varmaan pääsevätkin käsittelyyn nämä ihanaiset hahtuvat, jotka kohta menen hakemaan Mistinestä. Karpalohattaraa ja mustikkametsää...

deco44.gif

Karpalohattara

deco44.gif

Mustikkametsä