Tänään ollaan aamupäivällä Pikku-ukon kanssa tutkittu laatikoita, että mitähän sieltä vielä Villikselle löytyy ja josko jotain täytyisi vielä hankkia.

Ensin tietenkin piti tyhjentää laatikko, en ehtinyt saada kuvaa kun Apulainen roikkui laatikossa niin, että vain jalkapohjat näkyi =D 

1752992.jpg

Ja latoa kaikki sängylle. Apulainen viskoi tavaraa sängylle nopeammin kuin äiti ehti niitä siihen järjestämään. Onneksi auttoi jälkeenpäin siivoamaan. Noh, ainakin osan leluista keräsi takaisin pussiin..

1752994.jpg

Ja toki välissä täytyi täyttää pesukone.
Jo pestyillä pyykeillä, jotka odottivat kuivumaan pääsyä.

1752985.jpg

Kun vihdoin sain Apulaisen päiväunille, ehdin leikkaamaan samaiselle duracell-pupulle pisupikkareihin osat (isompien sisarusten nimitys harkkareille). Iltasella ompelin ne sitten kasaan. Molemmissa jämäpaloja kaikki. Ulkopuoli pulia, sisäpuoli flanellia ja kiinteänä pisusiepparina 2 krs bambufleecea tiimana. Lisäksi tein taakse täyttöaukon Mummut-tyyliin (viilto ja siksakkaus) niin saa tarvittaessa lisättyä imuja. Toiseen piti vyötärölle tehdä kuminauhakuja kun joustokanttia ei ollut tarpeeksi. Käytössä selvinnee kumpi tapa on sitten parempi. Yritän saada otettua actionkuvankin pöksyistä käytössä. Kaavana oma väkerrys. Josko sais miehenkin näitä vaihtamaan kun ei tartte neppejä tai tarroja viritellä.

1753002.jpg

Muoksis.. tässä lupaamani actionkuva.
Parempikin voisi olla, mutta tätä vauhtuveikkoa ei niin vaan kuvata.

1766580.jpg