kaavaa nimittäin. Ja nyt ollaan jo hyyyvin lähellä. Muokkailin jälleen kerran sivukiinnitteisen vaipan kaavaa ja tässä tulos:

Tadaa, fleecetasku!

841883.jpg

Valitsin fleecen kun en viittinyt tuhlata pulia + tuota apinafleecea on yhä varmaan kaksi metriä.. Siis ulkopintana 2 krs ohutta fleecea ja sisäpinta coolmaxia. Kiinnitykseksi laitoin nepparit sivulle, Pikku-ukko aika kätevästi jo rapsuttelee tarrat auki. Mukaan tein imuhässäkän: tiiman muodossa 2 krs hamppua ja alla varmistuksena kerros, yllätys, yllätys, apinafleecea =D pitkä imu on bambua ja nepeillä kiinni tiimassa. Ja tässä sitten koko paketti testissä:

841891.jpg

Ja mikä parasta, sama kaava natsaa systerin tytölle. Seuraavan teenkin sitten pulista, sitä piisaa... jos näin aasin sillan kautta palaan niihin muutaman päivän takaisiin nettinapsutteluihin. Postilaatikkoon tupsahti pulia, microfleecea ja lime-foe.

841887.jpg

Mutta palataan tuohon läjään taas myöhemmin..

Pinsessan kerhoilu alkoi hyvin. Neiti jäi suht reippasti (= ei alkanut ulvomaan). Kivaa oli ollut :) koko perheelle tuli illan mittaan selväksi mitä kerhossa oli tehty. Huomenna uudestaan.
Jameksella alkoi tänään englannin tunnit koulussa ja lupasi tehdä enkun läksyt aina isin kanssa. Ei siksi, että isi auttaisi vaan, että isi oppisi *hih hih* on meinaan miehellä kielitaito unohtunut koulun penkille.

Nyt paimentamaan koululaiset sänkyihin lukemaan ja meikäläisen laatuaika alkaa. Hmm, voiko laatuajaksi sanoa pyykkien keräystä narulta, ruokapöydän pyyhkimistä ? *lol*