Kesä menee hirmu äkkiä, kohta on heinäkuu ja elokuussa alkaa taas koulut. Mikä tietää rauhallisempia kotipäiviä *hih hih*

Juhannus tosissaan vietettiin anoppilassa. Sää oli aurinkoinen ja ulkona oltiin happimyrkytykseen saakka ;-) mukavaa oli. Miinuksena mainittakoon, että pinsessakin sairastui vatsatautiin ja siinä meni yksi yö valvoessa. Onneksi ei kestänyt pidempään.

Viime sunnuntaina mies sai ex tempore idean ja lähdettiin yleisillä kulkuneuvoilla Korkeasaareen. Bussilla, junalla ja vesibussilla. Aurinko paistoi ja lapsilla oli kivaa =D onhan tuollainen jo kokemus sinänsä lapsille kun yleensä omalla autolla liikutaan. Vesibussissa meidän pinsessa totesi, että on hyvät vesialat (= näköalat) ja James, joka on meidän luontotieteilijä (tietää enemmän kuin isi ja äiti yhteensä) repäisi tietämyksellään kun oltiin ruokailemassa. Naapuripöydän tuolille lensi naakka ja James isille: kato, haahka! Kyllä taas saatiin hyvät naurut!

697952.jpg

Täytyy vielä kertoa viimeisimmät äitini hoidon edistymisestä. Käytiin siellä magneettikuvissa yksityisellä viime torstaina ja sen jälkeen vein äidin suoraan päivystykseen kun oli niin kovat kivut ja yksityisen hoitsutkin sitä suositteli. Päivystyksessä droppas taas läjällä lääkkeitä ja lähetti kotiin. Argh! Siis ihmisen joka ei pysty huolehtimaan itsestään. Noh, lääkitys sai aikaan pahoinvointikierteen; mikään ei pysy äidillä sisällä, ei edes lääkkeet. Ollaan käyty sitten joka päivä laittamassa äidille syötävää, jos ees jotain sais alas jne. Eilen sit soitin ambulanssin kun ei ihminen pääse vessaankaan. Nyt vihdoin sitten siirsivät osastolle seurantaan. Kohta mennään katsomaan. Ihan hirveetä katsoa omaa äitiä sellaisessa kunnossa :-( jotenkin vaan pelkään et lähettävät taas sen kotiin kärsimään.

Laihis jatkaa kulkuaan. Kyllä teki tiukkaa kun muksut söi kauppareissulla jädet. Äiti sai sitten pepsiä... vielä kun ehtis lenkille. Varmaan auttais selvittämään ajatuksiakin. Ompelua en oo ehtiny edes ajattelemaan. No, okei, sen verran että suunnitelmissa on jotain mukavaa odottavalle ystävälle. Mutta siitä sitten myöhemmin lisää...