*Naps, naps* on viime päivinä ollut tuttu ääni meidän kodissa. Ihania silitysmerkkejä ja hilcon velouria huutelin huuto.netistä: pucca menee systerin tytölle,haluaa vaaleanpunaisen vaipan pucca pepussa, muut jää mulle odottamaan kohtaloaan.

828750.jpg

Kaikkea muutakin on napsunut.. mutta palataan niihin kunhan kolahtavat postiluukusta.

Keskeneräisten poisto eteni hiukan kun ensin suoritin "pään tyhjennyksen" ja surautin liudan liivinsuojia + rinnanlämmittimet kaverille. Sen jälkeen puikotkin alkoi kilisemään ja pikku tumput valmistuivat.

827121.jpg

828748.jpg

Systerikin innostui testaamaan kestoja 1-vuotiaalla tytöllään joten annoin lainaan pari ronjan perusvaippaa ja bumpyt. Tämä samainen systeri on ihan mahdoton hamsteri mitä tulee vaatteisiin. Sain sieltä mukaan vanhan kylpytakin, jossa oli vetoketju ym rikki ja takista muotoutui, yllätys yllätys, vaippuli tyllerölle. Systeri on myöskin luonteeltaan sellainen, että menee sieltä mistä helpoimmalla pääsee ja tämän yritin pitää mielessä vaippaa tehdessä. Ulkokuosi siis kylpytakista ja sen tukena ja pientä imuapua antamassa joustofrotee. Sisäkuosi microfleecea johon ompelin kiinni suorakaiteen muodossa 2 krs froteeta. Lisäksi nepeillä napsautettava pitkä imuläppä paksusta flanellista 2 krsta ja välissä kerros froteeta. Kuivuu siis suht nopsaan ja ihan rauhassa voi vipata kuivausrumpuun. Kuvat nappasin kun mallailin vaippaa Pikku-ukon päälle, ovat melkein saman kokoisia systerin tytön kanssa.

828754.jpg

828753.jpg

Eilen kävin ystävän luona partylite-kutsuilla. Siellä oli ohjelmassa jalkahoito itse tehtynä ja tietysti kynttilät sekä somisteet esillä. Ihana oli olla hetki jossain ilman lapsia, vaikka päiväsaikaan niitä melkein ikävöi kun osa on koulussa =D Sieltäkin "napsui" tuikkivia... Lapsethan innostuivat kun kuulivat jalkahoidosta ja tänään meillä sitten on hoidettu oikein urakalla pikku varpaita.

Ihmemaan Liisa tulee meille esittelmään tuotteitaan kotikutsuille. Olen tässä kerännyt lapsellisia, lapseutuvia ja lapsenmielisiä mukaan tutustumaan tarjontaan. Jotenkin nuo partylitet ja tupperwaret pursuaa jo korvista, tästä saa mukavaa vaihtelua.