Nykyään olen ajoittain aika paha pihistelijä. Ennen marssin vain kauppaan ja uutta lähti mukaan. Tätä blogia pitäessä on kädentaidotkin treenaantuneet sen verran, että uskalsin kokeilla tälläisiä projekteja.

Pikku-Ukon turvakaukalon aurinkosuoja oli pahasti haalistunut ja reikiintynyt. Niinpä vanha päätyi kaavoiksi ja tässä tulos:

1886821.jpg

Mä oon ihan tykästynyt tuohon <3 Suoja on kaukalon takaa "kiinni" kuminauhalla ja tuossa kahvassa nepeillä (vanhassa oli tarrat). Keskellä menevä kaari on vanhasta säästetty ja uuteen ujutettu. Hintaa tuli maksimisaan vitonen jos lasketaan trikoo, reunanauha, nepit ja kumppari.

Toisena oli vuorossa sitteri. Vanhaa meillä ei ollut tallessa kun ei Pikku-Ukko siinä viihtynyt. Nyt on pakko Villiksen viihtyä sitterissä tai kantoliinassa, lattialle en uskalla jättää tulevan isoveljen jalkoihin. Tämän bongasin netistä vitosella:

1886823.jpg

Mulla on ollut pienenä (yli 30v sitten) samanlainen punaisella kankaalla. Tämä ruutukuosi ei oikein miellyttänyt silmääni, samoin kapoiset hihnat haaruksissa ja istuinkuoppa vaikutti hassulta. Niinpä tämäkin päätyi kaavoiksi ja pienellä muokkauksella syntyi uutta. Vanhaa siis jäljellä metallinen runko ja vyön nipsu.

1886825.jpg

Äitiyspakkauksen makuupussin tuunauksesta olen aina haaveillut. En sitten ruvennut vanhaa riekaletta päällystämään vaan ratkis vaan vetskarit irti ja mitat pussista talteen. Syntyi ötökkäpussi pienen unia lämmittämään. Ulkokuosi puuvillaa, sisäpuolella tikkikangas tuplana. Vanhaa tässä on enää vetoketjut...

1886827.jpg

Nyt onkin sitten ompelupöytä vaihtanut muotoaan Villiksen hoitopöydäksi ja koneet pakattu kaappiin. Kamalat vieroitusoireet aina päiväuniaikaan =O onneksi ne saa sieltä nopsaan kaivettua. Puikoilla on jotain tulossa, siitä lisää jos ja kun se valmistuu.