Puuh... hiki päässä täällä pyykkään miehen ja isojen poikien kamppeita, että saan pakatuksi lomalle mukaan. Mutta kun ei tuo pyykki kuivu kun sataa ja sataa ja on kuumaa, kosteaa. Ilmeisesti lähtevät jo sunnuntaina. Hyvä niin... ensi viikon sitten pyykkään omia, pinsessan ja pikku-ukon kamoja :/ ja sama homma toisinpäin kotiin palatessa.

Lapset menee pitkin seiniä näillä ilmoilla. Lähetin ne juuri ulos tuulettumaan. Poikien pitäis siivota huoneensa ennen lähtöä. Aloittavat kyllä, mutta minuutin päästä molemmat jo puuhaa omiaan. Äitin täytyis vahtia vieressä yhtenään. Tekis mieli välillä ottaa jätesäkki ja vähän auttaa "siivoamaan".

Yllätysvieraita on käynyt parina päivänä. Tänään kävi sankarin kummitäti lapsineen (tyttö 4v ja poika 2,5v). Tytöt leikkikin ihan mukavasti. Molemmat ovat mielestään prinsessoja =) mutta tuo poika sitten onkin sellainen duracel-pupu, että pois alta! Koko ajan jotain ottamassa, kiipeämässä, juoksemassa, heittämässä, rikkomassa jnejne. Eikä pätkääkään väliä jääkö joku jalkoihin. Ja useasti musta tuntuu, että poika saa aika vapaasti touhjaan tehdä. Vasta sadannella varoituskerralla joutuu ehkä puoleksi minuutiksi miettimään ja silloinkin ehtii karata 15 kertaa. Vaikka alalla työskentelenkin, ei noin energisiä pakkauksia ole 11 vuoden aikana vastaan tullut. Syksyllä lähtevät päivähoitoon kun äitinsä menee töihin (samalla alalla myös). Täytyy toivottaa onnea matkaan tulevalle hoitajalle =D

Eilen kävi kylässä vanha koulukaverini / pinsessan kummi. Hänelläkin lapsia kaksi, tytöt pian 2v ja 1,5kk. Voi taivas miten suloinen tuo pieni oli <3

Yllättäen tästä vauva-aiheesta on taas miehen kanssa väännetty kättä. Meillä kulkee ajatukset ihan vastakkaisissa äärilaidoissa. Hänellä on lapsikiintiö korvia myöden täys, kun minä taas haaveilen siitä viidennestä villahoususta. En nyt tarkoita, että just nyt heti haluaisin, mutta joskus vielä. Mies olis valmis pistää piuhat poikki enkä mä halua niin lopullisia päätösiä. Koittaa nyt sit löytää tästä kultainen keskitie niin että molemmilla olis hyvä olla. Aaapuuuuuuva!