Vatsatauti iski mieheen ja Sankariin, mahdoton räkätauti Pinsessaan ja Pikku-ukkoon. Miehellä olisi huomenna työmatka englantiin ja sinne se meinaa myös mennä. On niitä työntekijöitä, jotka menee töihin vaikka sängystä ei ylös pääsis.

Eilen piti käydä kylässä katsomassa pari viikkoa vanhaa vauvaa, mutta sekin peruuntui noiden pöpöjen takia. Huomenna pitäis kuskata äitee (siis mun äitee) magneettikuvaukseen Helsinkiin. Sillä on ollut kohta pari kuukautta selkä niin kipeä ettei pysty pystyssä olemaan. Lääkärit vaan pompottaa lähetettä eestaas =/ Työterveyslääkäriltä oman alueen sairaalaan, sieltä naapurisairaalaan kun siellä on mukamas spesialisti. No, sieltä sitten takas omalle alueelle.. eikä vielä tietoakaan koska pääsis hoitoon. Nyt sitten kävi viime perjantaina yksityisellä ortopedillä, sai heti lähetteen magneettikuviin ja huomenna siis kuvaus. Rahalla saa ja mopolla pääsee, vai miten se nyt menikään?

Ensimmäinen kuuripäivä on mennyt suht kivuttomasti. Pientä näläntunnetta on ja mieli tekisi napostella jotain kokoajan. Viiden päivän menu on seuraavanlainen:

Aamupala: Pirtelö, suklaa tai mansikka (jauhoa & maitoa, ihan jees)
Välipala: Tomaattiliemi (kiehuvaan veteen liemijauhe, yöks..)
Lounas: Ateriapatukka toffee,suklaa,brownie (päivän pelastus, nam!)
Välipala: Kasvisliemi (parempaa kuin tomaattiliemi)
Päivällinen: Pasta, juusto tai tomaatti, keitetään maitoon,"peruspussipastaa", tai kanakeitto. Tähän saa myös jälkiruoan suklaa- tai vaniljavanukas (veteen sekoitettava jauhe ja maistuu myös sellaiselle)

Söin lisäksi aamupäivällä porkkanan ja kasvisliemen kera hapankorpun kun aattelin etten muuten saa sitä juotua. Vettä on mennyt litratolkulla ja ilman kahvia en edes yritä olla. Aamulla näkee miten on eka vuorokausi vaikuttanut. Nesteethän ne ekana lähtee, mut jostainhan se on aloitettava ;-)