Käväistiin eilen paikallisilla maalaismarkkinoilla. Myyjiä oli sen miljoona ja joukossa oli myös kestovaippoja, hienoa "Raparperi"! Olisinpa vain päässyt yksikseni liikenteeseen ja tietysti paksu lompakko olisi ollut kiva. No, olihan tuo mukava olla koko perheen kanssa siellä. Bussilla mentiin matkat ja Pikku-ukko killui kantorepussa (on muuten loistovehje ihmisjoukossa, ei tarvinnu rattaiden kanssa tapella ja törmäillä). Syötiin makkarat ja muurinpohjaletut, namskis.

Siis asiaan.. Saaliiksi sain lankaa, aivan ihanan väristä hahtuvaa ja Sisu-sukkalankaa. Sisun varalle on jo suunnitelmat, mutta hahtuvan käyttöä mietin vielä.

965788.jpg

Viikonlopun saldoon lisättäköön tossukuun ekat tossukat. Siis minun tekemät. Meillä on talvella tosi kylmät lattiat ja nyt pysyy ainakin meidän tokaluokkalaisen varpaat lämpiminä. Täytynee tehdä muillekin muksuille omansa. Virkkasin huopasesta koon 38 mukaan ja pesin 60:ssä. Syntyi koon 33 tossut. Ja, ettei nyt koululainen loukkaannu, niin todettakoon, että osaa kyllä oikean ja vasemman oikein hyvin =D

965783.jpg