Terve taas pitkästä aikaa =) hissukseen vaikuttais siltä, että täällä rupeaisi elämä voittamaan. Itseasiassa sen huomaa jo postauksen ajankohdasta, vielä muutama päivä sitten olin aina tähän aikaan täydessä unessa.

Pikku-ukko on niin ahkerasti auttanut tyhjentämään tilkkukoria (pitkin kämppää) joten päätin tuhota korin täytteitä pienemmille lukemille. Liivinsuojiahan niistä sitten syntyi. Sen verran pieniä riekuloita ettei niistä olisi siteitä taikka pikku vaippoja saanut mitenkään.
Kaiken kaikkiaan surruuttelin kasaan 14 paria liivinsuojia. Montahan näitä sitten oikeesti tarvitsisi olla? Ja materiaalit uloimmasta ihoa vasten olevaan ovat suurin piirtein seuraavanlaisia:

- trikoo, puuvilla, flanelli
- softis
- ohut flanelli
- bambu, paksu flanelli, sherpa (näitä siis imuna eri yhdistelmin, halkaisija pienempi kuin muissa osissa ja ja siksakilla kiinnitetty em. ohueen flanelliin)
- coolmax (yhdessä parissa microfleece)

1422901.jpg

Tuli ihan mukavan oloisia, keskellä imua ja reunoista ohuempia. Voisin myöhemmin tehdä vielä pinon kosteussuluttomia liivinsuojia. Ja tuota ajatellen ompelin samalla microfleecen jämät rinnanlämmittimiksi / kosteutta pitämään. Ovat kooltaan muutaman sentin isompia kuin itse liivinsuojat.

1422906.jpg

Että tämmöistä tällä kertaa. Nyt jos jaksaisi tehdä puikoilla roikkuvat villikset loppuun...