Vauhtiin kun pääsee, loppua ei näy. Tässä touko-kesäkuun vaippapläjäys, lisää tulossa kunhan ollaan käyty Brunolla tarkistuttamassa Villiksen vointi ja toivon mukaan myös sukupuoli =)

1600999.jpg

Villikselle tein pari aio-vaippaa hyllystä löytyneistä kankaista. Nämä ovat kokeiluversioita ja toimivuus selvinnee vasta syksyllä. Kaavana siivekkeistä muokkailtu sk 1/08 koko S.
Ensin valmistui ruoste pul-vaippa; sisäpuoli microfleecea ja kiinteänä imuna 3 krs mikrokuitufroteeta, joka on ommeltu kiinni flanelliseen tukikankaaseen pulin ja fleecen väliin. Ilmeisesti tuo flanelli teki vaipan hiukan tönköksi vaikkei ole edes paksua flanellia. Tarkoitus oli tehdä kuminauhakujat, mutta en sitten viitsinyt kun muuten tuli jämäkkä paketti. Kujat todnäk vain painaisivat vauvaa.
Toiseksi valmistui valkoinen pul-vaippa; sisäpuoli microfleecea ja imuina 2 krs paksua vaippaflanellia (kiinni ohuessa puuvillakankaassa) sekä ulos vedettävässä imuläpässä 3 krs bambufleecea. Tästä tuli jo paljon miellyttävämpi kuin ruoste-vaipasta. Täyttöaukko on molemmissa vaipoissa edessä.

1601000.jpg

Lapsi messuilta ostetusta swaddlebeesin abc-kuoresta innostuin piirtämään kaavat (lisään ne tuonne kaavoja sivulle) ja surautin limepallosta kuoren Villikselle. Kerrankin ompelu sujui sulassa sovussa joustokantin kanssa, hurraa! Tuli pehmeä ja joustava kuori, ainakin jos vertaa tuohon alkuperäiseen ostettuun versioon.

 1601006.jpg

Pikkuinen H on kuin onkin kasvanut ja äitinsä pakkaillessa s-koon fuzzeja pois, surautin H:lle pari M-kokoista tsi fuzzia. Yllä siis alkuperäinen, vanhanmallinen M fuzzi ja alla vaaleanpunainen ja vadelma tsi fuzzi. Kaava koko fuusion vanhan ja uuden fuzzin kesken. Lisäilenpä senkin tuonne kaavoja sivulle uudenmallisen L-koon kera. Katu-uskottavuutta vaaleanpunaiseen vaippaan tuo pääkalloin kuvioidut nepit.

1631751.jpg

1601002.jpg

Plagiointivimma yltyi ja kohteena Eemukan sisävaippa, koko L. Musta vaippa on ostettu vuosi sitten Hämeen hulinoilta ja dino-vaippa syntyi sille kaveriksi. Ulkokuosi paksuhkoa trikoota, sisäpuolella koko vaipan alueella bambufleece, johon ommeltu kiinteänä imuna 2 krs hamppufleecea ja imuläppään 3 krs bambufleecea. "Tasku" on tehty coolmaxista. Tarrat laitoin jämäpaloista, seuraavaan laitettava nepit. Tuo pieni mies repii tarrat auki ja pissii pitkin poikin. Toki hakee itse rätin wc:stä ja pyyhkii pissat jos ei äiti heti huomaa.

1601003.jpg

1601005.jpg

Tässä vielä tämä ihana "eemukka" koeajossa, ihanan kaponen vaippa meidän duracel-pupulle.

1601007.jpg

Viimeisenä rakastetun upuran sisätäyttiksen kaavalla tehty tasku. Vaipasta tuli Pikku-ukolle liian iso, jääpi odottamaan poitsun kasvua. Kavennan kaavaa ja teen vielä testivaipan ennen kaavan lisäämistä blogiin.