Mahtaako johtua koleasta ja sateisesta ilmasta kun kaikki tuntuu niin vaikealta?

Pikku-ukko on ollut viikon verran nuhainen (lue: ällöräkäinen). Mikään ei kelpaa kun on paha nukkua ja syödä nokka tukossa. Yöt menneet heräillessä, onneksi nyt rupeaa näyttämään paremmalta *koputtaa puuta*. Suosiolla olen yöksi laittanut pojalle liberon, koska heräilee ja näin ollen myös pissaa useammin yöllä. Normaalisti pisut tulee vasta aamulla herättyä.
Noh, ne prkeleen liberot on valskannut joka yö 2.gifja päivälläkin kun olen kauppareissulle laittanut. Kestoilu on tökkinyt äidin laiskuuden takia, pyykkiä kun on muutenkin kuuden hengen perheessä. Kianan ihanat näpsyvaipat saivat taas kestoilijan minussa piristymään. Ja kuinkas ollakaan, naps vain ja tilaus Myllymuksuille ja Diapercutsille lähti. Enhän mä vaippoja kehtaa tilata kun osaan itsekin tehdä, mutta kankaita on tulossa ja minä pääsen ompelemaan. Ihankuin ei noita kankaita ennestään olisi...

Vaippailu sai myös lisäpotkua eilisellä Mäntsälän lastentarvikekirppiksellä käydessä. Mukaan lähti Bellapuun turvevaippa + imu ja Thirsties-kuoret. Turreja meillä onkin nyt neljä ja helpottaa yövaippailua, ei tartte miettiä joka päivä onko edelliset ehtineet kuivua.

984323.jpg

Alla näkyy Bellapuun Terhin suunnittelema kalenteri vuodelle 2008.
Ja kukas se siellä onkaan Mister Helmikuu ja Mister Joulukuu???

Meidän Pikku-Ukko pinkglassesf.gif

984324.jpg

Puikkoja ja koukkua saankin käytellä näin ennen joulua koko vuoden edestä..
Lahjoja syntyy mm. näistä:

984322.jpg