Laitoin nuo viime päivien vaippaompelut omiksi jutuikseen, josko tulisi hiukan selvemmin luettava postaus 4.gif

Tosissaan on tuo ompelu vienyt mukanaan. Varmaan istuisin ompelukoneen ääressä 24/7 jossei pitäis keskeyttää milloin mistäkin syystä. Olen kyllä miehelle vihjaissut, että olis ihan reilua jos minä saisin tälle harrastukselleni pari iltaa viikossa omaa rauhaa. Hänellä kuitenkin tuota omaa aikaa kalastukseen ym jäisi yllin kyllin. Univajaus mulle tulee kun sitten yöt ompelen... Noh, nyt kyllä ajattelin pientä ompelukonevieroitusta. Imut täytyy vielä surauttaa systerille ja muutama meillekin. Sitten jotain muuta kuin vaippoja. Mutta yritys hyvä, en mene mitään lupaamaan 1.gif

Pari pipoa ja harkkari version 2.0 tuli myös tehtyä. Edellisten harkkareiden malli oli liian iso, joten näitä on nyt pienennetty ja haaraa kavennettu. Vielä en ole saanut terveisiä pöksyjen sopivuudesta.

863153.jpg

863699.jpg

Pikku-ukko käväisi 8kk neuvolassa pari päivää sitten ja miehiset mitat olivat 9900g ja 72cm. Kuulo, näkö yms ok. 10-kuisena käydään näytillä kun ei tuo vielä ole hoksannut, että ryömiä tahi kontatakin voisi. Lähellä se kuitenkin on. Kontillaan hetkuttaa ja ketkuttaa kokoajan. Ja myöhemmin syksyllä tulee vielä influenssa rokotus. Tarjotaan kaikille ½-3-vuotiaille ilmaiseksi.

Laihikselle pitäisi taas saada potkua. Miehen työpaikka juhlii 50v taivalta Vanajanlinnassa ensi toukokuussa ja johonkin mekkoon täytyy silloin mahtua. Tarkoitus on ruveta käymään reippailla kävelylenkeillä Pinsessan ollessa kerhossa. Pikku-ukko vois samalla vetää tirsat vaunuissa.

Nyt poistun siivoamaan nuo ompelukoneet keittiön pöydältä ja ehkäpä tartun puikkoihin.

Ne ihanat hahtuvat, jotka aiemmin ostin odottavat neulojaansa knit.gif