Tämä postaus pursuaa kestovaippa-asiaa kankaista hulinoihin 2.gif

Vihdoin mulla on jotain mistä olen jo jonkin aikaa haaveillut. Nimittäin oma ompelupöytä, JipiJipiJippiiiiiiii! Ei tarvii enää pakata koneita pois ruokapöydältä, että mahtuu syömään tai selvitellä saumurin lankoja kun Pikku-ukko käy niitä nykimässä keittiön nurkassa.

Pistin oman "inno"-ohjelman pystyyn, surffasin ikean nettisivuilla ja marssin sitten hakemaan pöytävehkeet myymälästä.

Tässä tilanne ennen innoa:

1078240.jpg

Ja jälkeen:

1078242.jpg

Ai, että mikäkö on toi lootaläjä pöydän vasemmalla puolen? Pikku-ukon pieneksi jääneitä vaatteita ja leluja tietenkin. Kaupan olis kaikki  3.gif 
Pinnasänky siirtyi Pinsessan huoneeseen ja täytyy todeta, että poika on nukkunut yönsä siellä paremmin.

Samalla tuli siistittyä kangashylly ja ompelupakit, jotka molemmat alkoivat näyttää aika hurjalta. Varsinkin kun tämä mamma on jotenkin addiktoitunut kankaisiin. On vaan pakko saada jos jossain näkee ihanan palan. Huuto.net ja muut netin kangasputiikit koituu vielä mun turmioksi.Noh, toinen "paha" paikka oli Järvenpään vaippakarkelot. Myllymuksujen, Kestovaippakaupan ja Bellapuun kankaita matkasi kotiin pari pussilllista. Lisäksi hahtuvaa kerä ja kaksi mustaa loft-kerää. Täytyis ruveta napsuttelu lakkoon ja alkaa ompelemaan tuota röykkiötä pienemmäksi. Vaippoja yllättäen mielessä Pikku-ukolle, systerin tytölle ja muille kumminserkunsiskonkaiman vauvalle.

Kestovaippailtaa oltiin järjestämässä Tikkurilassa (Vantaalla) ja mukavasti porukkaa tulikin paikalle. Lisää iltoja on suunnitteilla keväälle. Jos jollakulla ideaa pukkaa iltoja ajatellen niin mulle voipi kirjoitella s-postia. Ainakin tsi-illoille tuntuisi olevan tilausta. Lisäinfoa iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta löytyy kestovaippayhdistyksen foorumilta.

Loppuun täytyy kuuluttaa:

Pääkaupunkiseudun Hulinat järjestetään Kaapelitehtaalla 2.3.2008 !!!