Kaikkeahan sitä on kokeiltava =)

Neulahuovutuksesta kiinnostuin jo viime talvena kun poika teki koulussa koristeen. Nyt sain sitten aikaiseksi ostettua huovutusneulan ja -villaa. Kokeilin jotain pientä ja tässä ensimmäinen testitulos:

850096.jpg

Villikset tehtu ruskovillan ykkösohjeella, tietysti pienintä kokoa, että pääsi nopeasti huovuttamaan. Helppoahan se oli ja ens kerralla vois jo tehdä jotain astetta vaikeampaa. Vaikka tuskin koskaan yllän Kianan upeisiin villahousuluomuksiin.

Toinen prototyyppi syntyi kun systerin kaveri kysyi harkkahousuja tytölleen. Totesin etten ole koskaan tehnyt, mutta ainahan voi koettaa mitä tulee. Nämä tuli:

850095.jpg

Kaava muokattu omasta taskuvaipan kaavasta, mittoja otin 86-92 cm pikkareista (lahkeensuut ja vyötärö). Ulkopuoli pulbr ja sisäpuoli apina-flanellia, malliksi levitin kankaanlopun harkkareiden alle. Imuna kerros pehmeää vaippaflanellia ja kerros harsoa. Reunat kantattu foella. Saas nähdä sopiiko käyttäjälleen ollenkaan, mutta onpahan jotain mistä lähteä taas muokkaamaan.

Lopuksi pahoittelen jälleen kuvien laatua. Mies on työmatkalla kameran kanssa ja nämä nappasin lasten kameralla ennenkuin pöksyt lähtee omistajilleen.